SOCIÁLNÍ SÍT

20.10.2010 09:43

Vážení naši pravidelní návštěvníci,

Naše společnost Trixten, zahájila propagaci našich veškterých stránek včetně stránek Ledeč Nad Sázavou na veřejné sociální síti Facebook od dne 20.října 2010, svými informativními propagačními stránkami, kam můžete také nás kontaktovat a my Vám mile rády zotpovíme veškteré Vaše dotazy na naši Společnost neoficiálních stránek města Ledče nad Sázavou na uvedený e-mail a těchto našich webovích stránkách o samotném městu Ledče nad Sázavou.

Naše tyto stránky o samotném městu, jsou pouze neoficiální, tak nemáme práva zodpovídat na veškterá úřední otázky ohledně údržby města atd., na tyto otázky Vám mile rády zodpoví samotní administrátoři a samotné zastupitelstvo města na jejich oficiálních stránkách.

Naše neoficiální stránky, jsou pouze určené k vybranným tématům, které zde na stránkách naleznete ( Příroda, hystorie, sport a mnoho dalšího ) a ohledně našich pevně stanovených témat zde na neoficiálních stránkách Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy.

Přejeme Vám plno zážitků nejen zde na webovích stránkách, ale také mnoho zábavi v našem překrásném městečku s bohatou hystorií přímo v Ledči nad Sázavou a jejím okolý překrásné přírodní reservace Vysočiny.